Ring i dag

28 97 99 85

Det tilbyder vi

Alt i havepleje

Få hjælp til alle dine haveprojekter. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, fra havevandringer og havedesign til hækkeklip, træfældning, beskæringer, plantning, omplantning, lugning, opsætning af hegn, belægninger, støttemure, pleje af natur og vildtområder og meget mere. Med vores erfaring og ekspertise kan vi hjælpe dig med at skræddersy din have til dine ønsker og behov.

Hækkeklipning

Få professionel hækkeklipning med den seneste teknologi og erfaring. Med vores professionelle hækkeklipper kan vi klare hække i alle størrelser og højder, selv op til 6 meter uden brug af lift. Vi har den erfaring og viden, der skal til for at klippe din hæk i den ønskede form og størrelse.

Havedesign

Vi hjælper dig med at skræddersy din have til dine ønsker og behov. Lad os skabe din drømmehave sammen.

Vi har erfaring med at designe haver i alle størrelser og stilarter, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Træfældning

. Vi fjerner dine træer sikkert og effektivt uanset størrelse og placering. Kasper er uddannet og forsikret til at håndtere alle typer træfældninger. Vi fjerner træerne på en sikker måde, så du undgår at din ejendom og dine omgivelser får skader.

Havevandring

Få overblik over din have og forstå dine planter. Mange, der flytter i hus for første gang, har brug for lidt grundviden om planterne i deres have, og hvordan de skal plejes. Vi giver dig vores bedste råd.

Belægning og støttemur

Skal du have belægning i haven eller i indkørslen? Få fast grund under fødderne i din have med belægning og støttemur. Du betaler kun den bedste pris for materialer, da vi ikke tager nogen ekstrapris.

Lugning

Kasper har mange års erfaring med at fjerne ukrudt og har en særlig interesse og erfaring i at skabe smukke blomsterenge. Omhyggelighed er nøgleordet.