havemand nær københavn

Mere end 10 års erfaring med havearbejde

Hos os kan du forvente kompetente medarbejdere, som brænder for at levere en have i harmoni med dine behov.

Vi gør dine idéer til virkelighed og er altid parat til, at rådgive dig.

Havemand nær København

Er du på udkig efter en arbejdsmand? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Haveplejer.dk har mere end 10 års erfaring med handyman opgaver, anlægsarbejde, gartnerservice og meget andet.

Vores base er nær København og vi kan påtage os arbejde på hele Sjælland. Ønsker du grundigt og effektivt udført arbejde, så kontakt os.

Ingen opgave er for lille

Ingen opgave er for lille til os. Vi har maskinpark og mulighed for, at lave store som små opgave.

Vi har kun tilfredse kunder

Hos Haveplejer.dk har vi tilfredse kunder, som elsker at få arbejde udført. Vores ekspertise rækker langt tilbage og efter flere hundrede haver er vi super effektive og grundige. Samtidig forstår vi dit behov for, at få en flot have, som du kan nyde hele sommeren.

Vi tilbyder blandt andet

Græsslåning

Anlægspleje

Plantning

have oprydning

Specielt arbejde efter dit behov

Efter mere end 10 års erfaring har vi stor indsigt i hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Vores maskinpark gør det muligt for os, at påtage os store såvel, som små opgaver.

Vi tilbyder blandt andet

– Liftarbejde

– Klatrearbejde

– Gravearbejde

– Oprydning

– Fliselægning

Pålidelig, ansvarsbevidst og grundig arbejdsmand med mere end 10 års erfaring. Forvent professionelle medarbejdere med stor interesse indenfor have. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds med din have.

Vi sørger for en flot have

Hos Haveplejer.dk kan du være sikker på, at få en flot have, når vores havemænd er blevet færdige. De mange år i hundredevis af haver har givet os stor indsigt i hvad der passer ind og hvad der skal ud. 

I samarbejde med dine ønsker og vores ekspertise kan du forvente et fantastisk resultat, som du vil være glad for i mange år ud i fremtiden. Ønsker du blot en hjælpende hånd, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Du kan udregne din pris på gartner eller anlægarbejde lige her.

 

28 97 99 85
Send os en besked