gartner

Mere end 10 års erfaring med gartnerservice

Hos os kan du forvente kompetente medarbejdere, som brænder for at levere en have i harmoni med dine behov.

Vi gør dine idéer til virkelighed og er altid parat til, at rådgive dig.

Vedligeholdelse af have og grønne områder

Vi tilbyder vedligeholdelse af grønne områder og haver. Vi sikrer de rigtige vækstbetingelser for hække, træer, græs og planter. Forvent professionel håndtering og behandling af din have. 

Vi giver alle dele af din have opmærksomhed og sørger for, at beskære og tilpasse din have. Vi giver dig og din have et smil på læben, når vi er færdige.

Gartner i mere end 10 år

Vi har udført gartnerservice i mere end 10 år og du kan forvente kompetent og professionelt personale, som ligger en masse kærlighed i arbejdet. Måske holder du selv af at gå i haven, men savner inspiration og viden om planter, beskæring og vedligehold.

Vi står klar til at dække dit behov. Store og små opgaver, vi klarer det hele. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på havepleje.

Du kan booke os til en professionel gennemgang af din have, hvor vi sammen kigger dine træer og planter igennem, så du kommer på rette vej med vedligehold af din have. Du får grundlæggende viden om beskæring, så du har mulighed for selv at give din have professionel pleje.

Vi tilbyder blandt andet

Græsslåning

Anlægspleje

Plantning

have oprydning

Beregn pris

Græsslåning

Indtast antal af kvadratmeter der skal klippes.

Hækkeklipning

Indtast antal meter af hæk der skal klippes til.

Træfældning

Inkl. bortskaffelse af grene og kvas, samt udskæring af brænde.

Rullegræs

Indtast antal kvadratmeter der skal rullegræs på.

Timepriser

Ved indsendelse af formular aftales antal af timer.
Totalkr.

Tilfredshedsgaranti på alle ydelser

Hos Haveplejer.dk går vi op i vores renomé og derfor er der 100% tilfredshedsgaranti på vores ydelser. Vi går først, når du er glad og tilfreds med din nye have.

Uanset hvilket behov du har indenfor havepleje, så er vores havemænd klar til at hjælpe dig. Græsslåning, plantning, bortkørsel af haveaffald, hækkeklipning og meget mere.

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Vores service er ekstraordinær og vi sørger altid for, at levere en professionel og imødekommende service. Vores medarbejdere elsker deres job og det afspejler sig også på Facebook. Her har vores søde kunder skrevet flotte anmeldelser, som du kan læse her.

Ønsker du, at vi hjælper dig med at gøre din have smuk igen? Så ring til os på 28 97 99 85.

Pålidelig, ansvarsbevidst og grundig havemand med mere end 10 års erfaring. Forvent professionelle medarbejdere med stor interesse indenfor have. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds med din have.

Vær sikker på en flot have når vi er færdige

Hos Haveplejer.dk kan du være sikker på, at få en flot have, når vores havemænd er blevet færdige. De mange år i hundredevis af haver har givet os stor indsigt i hvad der passer ind og hvad der skal ud. 

I samarbejde med dine ønsker og vores ekspertise kan du forvente et fantastisk resultat, som du vil være glad for i mange år ud i fremtiden. Ønsker du blot en hjælpende hånd, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

28 97 99 85
Send os en besked